Plan je bezoek aan de winkel

& pick-up & drop-off punten

Bezoekadres Sportshop de Amstelhof

Amstelhof Sport & Health Club
Noorddammerweg 30
1424 NX Uithoorn

Voor de route klik je hier

De shop ligt naast de squashbanen vlakbij de tennisbanen. Ook als niet-lid van De Amstelhof ben je van harte welkom. Als je bij de receptie zegt dat je voor Sebastiaan komt, kun je gewoon naar binnen. Je kunt ook even bellen van te voren, dan loopt Sebastiaan je tegemoet. 

Openingstijden sportshop:

Sebastiaan is regelmatig in de winkel. Kom je voor een racket, kleding of iets anders? Bel of app via 06-18921064 even met Sebastiaan om zeker te weten dat je niet voor een dichte deur staat. Voor de bespanservice verwijzen wij je ook graag naar de pick-up en drop-off punten!

Bespanservice en pick-up & drop-off punten:

1. Sportshop De Amstelhof in De Amstelhof in Uithoorn

Om gebruik te maken van de bespanservice, kun je tijdens openingstijden van de sportshop je racket inleveren in Sportshop de Amstelhof. De shop is gevestigd in Sport & Health Club De Amstelhof: Noorddammerweg 30, 1424 NX in De Kwakel.

2. Receptie De Amstelhof in Uithoorn

Is de shop gesloten? Dan kun  je je racket inleveren of ophalen bij de receptie van De Amstelhof. Neem hiervoor wel even contact op met Sebastiaan. Check voor openingstijden de site van De Amstelhof. Dat kun je doen door hier te klikken.

3. Fysiotherapie praktijk Fysical Solutions in Amstelveen

De locatie van fysiotherapie praktijk Fysical Solutions is verhuisd. Binnenkort volgt meer informatie!

Als je je racket hier hebt ingeleverd, app, bel of mail dan ajb Sebastiaan. Je  racket wordt zo spoedig mogelijk opgehaald. En ook zo spoedig mogelijk weer teruggebracht. Daar krijg je dan bericht over.

4. Andy van Rijn

Daarnaast kun je je racket ook inleveren bij Andy van Rijn. Andy is tennisleraar op tennispark De Vliegende Hollander en tennisclub Ouderkerk.